We vinden het erg jammer dat je wilt stoppen bij Scouting Vreeswijk. We hopen dat je een avontuurvolle tijd bij ons hebt gehad en misschien zien we je in de toekomst weer terug.

Uitschrijven
1. Overweeg nog een keer goed of je echt wilt stoppen. Indien je om een specifieke reden stopt, bespreek dit dan eerst met de teamleider van jouw speltak. De teamleider kan mogelijk veel voor jou betekenen en regelen.

2. Wil je toch stoppen, neem dan contact op met de teamleider van jouw speltak. Vermeld indien mogelijk de reden waarom je stopt. De teamleider zal jou uitschrijven bij de speltak. De contactgegevens vind je hier.

3. Neem ook contact op met de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld jouw naam, geboortedatum en speltak. Ben je jonger dan 18 jaar, dan kunnen alleen jouw ouders of verzorgers jou uitschrijven. De ledenadministratie schrijft je uit bij Scouting Nederland en stopt de inning van contributie.

Opzegtermijn
Het is alleen mogelijk om een lidmaatschap per kwartaal op te zeggen.

- Indien een opzegging meer dan 30 dagen voor het einde van een kwartaal wordt ontvangen, dan is de uitschrijfdatum de laatste dag van het kwartaal waarin de opzegging ontvangen wordt.

- Indien een opzegging binnen 30 dagen voor het einde van een kwartaal wordt ontvangen, dan is de uitschrijfdatum de laatste dag van het volgende kwartaal.

Je blijft contributie verschuldigd tot de uitschrijfdatum.

 

Let op: Als je wegblijft zonder opzegging bij de ledenadministratie, dan blijf je contributie verschuldigd.